Ljetni kamp za djecu

[PRIJAVE U TIJEKU] – Uhvati svoje mjesto u kampu!

Dragi roditelji, vaš Svijet Sporta sad pokreće i ljetni kamp za djecu. Svakim ljetnim danom, dok ste vi na poslu, naši će iskusni voditelji cijeli dan voditi male polaznice i polaznike kampa kroz pažljivo osmišljen program. Svaki će dan uključivati puno sportskih aktivnosti u prirodi, u bazenu, kao i različite zabavne igre na prostorima kampa. 

Od izleta na Sljeme i bazene, sve do igara u uređenom i otvorenom ljetnom sportskom kompleksu SC Fairplay, svaki dan će biti zabavan i sasvim drukčiji. Uživat će u svakom danu i usput razvijati koordinaciju, fizičke vještine i sve više i više povećavati krug svojih malih prijatelja. A kad mališani ogladne, za njih ćemo pripremati nutricionistički selektiran ručak i voćnu užinu.A kasno popodne, dok se budete vraćali s posla, vaši će mališani biti ozareni suncem, siti i zadovoljni, veseli i prepuni priča i doživljaja kroz koje su prošli taj dan. 

Ako vam se ovakva ideja ljetnog kampa sviđa, prijaviti se možete putem kratke forme u nastavku, a nakon koje će vam se brzo javiti naš voditelj Danijel s daljnjim uputama i informacijama. Ako vas još nešto zanima prije same prijave, dobiti ga možete i na broj mobitela +385 95 906 1137 ili na svijetsporta@svijetsporta.hr 🙂

Prijavi se za kamp

Znate li da možete i kombinirati treninge za odrasle neograničeno za samo 320 kn mjesečno?

Znate li da možete trenirati u isto vrijeme kad i Vaše dijete? Evo što sve djeca mogu trenirati kod nas: